Optimaal thuiswerken voor iedereen

Thuiswerken is dezer dagen belangrijker dan ooit te voren. Dankzij de moderne manier van werken en communiceren op het werk wordt thuiswerken ook steeds vaker gedaan. Dit groeiende aantal mensen zorgt steeds voor meer en meer rugklachten bij werkenden. Een goede houding bij het thuiswerken is daarom dus van cruciaal belang om dit te kunnen voorkomen.

Wij dragen ergonomisch werken hoog in het vaandel en staan open voor al je vragen. Ontdek hoe je jouw werknemers een goede thuiswerkplek kan bieden of hoe je als particulier je eigen home office kan samenstellen.

Of je nu een thuiswerkplek voor je werknemers samenstelt of voor jezelf, het assortiment blijft hetzelfde. Een uitgebreid overzicht van onze producten kan je hier terugvinden.

  • Voor bedrijven
  • Voor particulieren

Thuiswerkplekken voor bedrijven

1. Samenstelling thuiswerkassortiment

Als eerste luisteren we naar al je wensen. Dat kan op afspraak of via een videoconferentie. Tijdens ons gesprek zoeken we samen een aangepaste werkoplossing.

Je kan kiezen om enkele ergonomische bureaustoelen of accessoires te testen om zeker te zijn van je keuze.

Maak een afspraak voor advies op maat

contacteer ons

2. Je persoonlijke miniwebshop

Nadat we een selectie hebben samengesteld uit ons ruim assortiment, maken we een aangepaste miniwebshop voor jouw organisatie aan. Zo ziet iedereen de geselecteerde thuiswerkartikelen en hoeft niemand te zoeken. Bovendien worden budgetten zo ook beter onder controle gehouden.

Nadat je medewerkers hun home office-producten hebben gekozen, kunnen ze op eender welke locatie geleverd worden.

Maak een afspraak voor advies op maat

contacteer ons

3. Levering

We contacteren en leveren onze producten zelf om elke keer opnieuw kwaliteit te garanderen.

De levering verloopt naar wens van je werknemer zodat er altijd iemand thuis is om de artikelen aan te nemen. Daarna geven we nog een woordje uitleg en zorgen we dat alles vlot verloopt.

Home office voor particulieren

Het assortiment voor particulieren is hetzelfde als dat van werknemers in loondienst. Het enige verschil is dat je minder stappen moet doorlopen voor je jouw producten kan bestellen.

We luisteren eerst naar al je noden en wensen. Daarna laten wij je een aantal artikelen zien en testen, zoals een ergonomische bureaustoel of een zit-stabureau. Zo ben je zeker van je keuze.

Een goede bureaustoel is voor iedereen uniek. Daarom is het ook mogelijk om enkele modellen uit te testen voor je er een aankoopt.

Heb je nog vragen bij het creëren van je ideale thuiswerkplek? Aarzel niet om onze specialisten te contacteren of kom gerust eens langs.

contacteer ons

Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons

Copyright © 2020 Meyer Antwerp

Privacy Policy & Cookie Statement