Digitaal werken en printen

Digitalisatie van de werkplaats

Digitalisering berust op het optimaliseren van taken en processen doormiddel van technologische innovatie. Binnen een bedrijf komt dit vooral neer op het vereenvoudigen en zo efficiënt mogelijk uitvoeren van taken en communicatie tussen de collega’s.

 

Meyer biedt hiervoor een brede hoeveelheid tools en hulpmiddelen om uw werkplaats volledig te digitaliseren. Alles van computeraccessoires tot vergaderschermen vindt u online op onze webshop.

Belang van een printer

Technologie is een essentieel onderdeel van elke werkomgeving. Zo is een printer bijvoorbeeld onmisbaar thuis of op kantoor. Het is daarom belangrijk dat je op de werkplaats over de juiste printer beschikt die beantwoord aan alle benodigdheden van uw werkenvironment.

 

Ons online aanbod bevat printers voor elke werkomgeving en doeleinden. Bekijk samen met ons welke printer perfect past binnen uw kantoor. Bovendien voorzien wij u ook in al uw tonerbenodigdheden zodat u zorgeloos kan blijven doorwerken.

Volledige ontzorging voor printing

Alles van inkjetprinters voor thuiswerk tot multinfunctional printers voor de drukke kantoren. Ons assortiment bevat een model dat perfect past binnen uw werkomgeving. Klanten worden hierbij in alle benodigdheden voorzien: Inkttoners, scanners, labelprinters, etc. Meyer zorgt ervoor dat u kan printen zonder zorgen.
Printersolutions, Inkjetprinters assortiment en aanbod
Inkjetprinters
Gemakkelijk thuis of op kantoor printen. Perfect voor foto’s of zakelijke documenten. Neem contact met ons op en we zoeken de ideale printer voor uw persoonlijke werkomgeving.
Contact
Printeroplossingen, laserprinters
Laserprinters
De beste keuze voor een bruisende kantooromgeving. Snel en in hoge kwaliteit printen. Bekijk ons on demand assortiment in de webshop of contacteer ons om te kijken wat we nog meer kunnen bieden.
Webshop Contact
Multifunctional printers
Printen, faxen, scannen allemaal mogelijk met 1 printer. Meest recente innovaties op printertechniek. Kijk naar assortiment kleuren en zwart-wit printers op de webshop of neem contact op voor een aangepast voorstel.
Webshop Contact

All-in one printer support

 

Als kantoorspecialist is het onze taak uw werkplek zo optimaal en aangenaam mogelijk maken. Daarom biedt Meyer een totale service aan voor printers zodat u geen enkele kostbare minuut verliest op het werk.

 

Voor een vaste maandelijkse contractprijs ontvangt u gedurende een periode van 3-5 jaar een praktisch automatische levering van nieuwe toners, wanneer de vorige bijna zijn opgebruikt. Ook uw onderhoud en herstelkosten hoeft u zich geen zorgen over te maken. Bij een technisch defect komt er de volgende dag nog een technieker langs.

 

De optie voor een onderhoudscontract bestaat bij de aankoop van elke printer. Indien u een onderhoudscontract wil laten opmaken voor een bestaande printer mag u ons altijd contacteren!

 

   Contacteer ons    

https://meyer.be/wp-content/uploads/2024/01/IMG_0106-e1705507192172.jpg