Over Meyer

Gepassioneerd sinds 1786

Ons fanatieke team dompelt u onder in de wereld van de beste en de meest efficiënte kantoorervaring. Meyer voorziet kleine en grote bedrijven in al hun kantoorbenodigdheden, meubilair en meer. Dit alles op maat van uw noden en budget.

EFFICIËNT BESPAREN

Met onze efficiënte aanpak implementeren we uw ideale kantoorstructuur en realiseren we besparingen door uw verbruik te optimaliseren.

UNIEK IN HAAR SOORT

Sinds 1786 zijn wij uw lokale specialist in Antwerpen. Scherpe prijzen, ruim aanbod kantoormeubilair en benodigdheden, flexibele service en een uitgesproken persoonlijke aanpak maken Meyer uniek in haar soort. Uw kantoor, onze passie!

GEPASSIONEERD
sinds 1786
https://meyer.be/wp-content/uploads/2023/06/Meyer-buitenkant-bedrijf-speciale-versie-website-Meyer.jpg

Een passie voor ergonomie

EEN INVESTERING IN BETER WERKEN

Meyer is al jaren lang ergonomisch specialist. In al die jaren hebben we een hoop ervaring en expertise kunnen opdoen, en is ons gamma ergonomisch kantoormeubilair enorm uitgebreid. Wij komen niet alleen uw meubels plaatsen, maar ondersteunen en adviseren u ook bij in het inrichten van uw kantoor.

Bij het plaatsen van bureaustoelen of tafels helpen wij u ook bij het correct instellen van uw kantoormeubilair. Zo behoudt iedereen op kantoor de ideale werkhouding.

Benieuwd hoe we jouw kantoor beter en gezonder kunnen maken?
Vraag je gratis ergonomische check-up
Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons