Over Meyer

Gepassioneerd sinds 1786

Ons fanatieke team dompelt u onder in de wereld van de beste en de meest efficiënte kantoorervaring. Meyer voorziet kleine en grote bedrijven van allerlei kantoormateriaal en ondersteunende diensten. Dit alles op maat van uw noden en budget.

EFFICIËNT BESPAREN

Met onze efficiënte aanpak implementeren we uw ideale kantoorstructuur en realiseren we besparingen door uw verbruik te optimaliseren.

UNIEK IN HAAR SOORT

Sinds 1786 zijn wij uw kantoorspecialist. Scherpe prijzen, ruim aanbod, flexibele service en een uitgesproken persoonlijke aanpak maken Meyer uniek in haar soort. Uw kantoor, onze passie!

GEPASSIONEERD
sinds 1786
https://meyer.be/wp-content/uploads/2020/08/GEPASSIONEERD-10-1.png

Specialist in ergonomie

EEN INVESTERING DIE LOONT

Meyer was al bezig met ergonomie lang voordat het hot was. In al die jaren hebben we een hoop ervaring en expertise kunnen opdoen en kennen wij onze producten goed. Wij komen niet alleen uw meubels plaatsen, maar staan er ook op om u tips te geven rond ergonomie en de meest optimale werkhouding.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een investering is die loont. Daarom geven wij u de mogelijkheid om eerst onze stoelen vrijblijvend te testen, zodat u zelf de meerwaarde kan ervaren.

Benieuwd hoe we jouw kantoor beter en gezonder kunnen maken?
Vraag je gratis ergonomische check-up
Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons