Zit-sta bureaus voor de ideale werkplaats

We zitten het merendeel van de dag stil tijdens de werkuren. Vele onder ons ondervinden hierdoor lichamelijke klachten na verloop van tijd.

Een verstelbare zit-sta bureau voorkomt en verhelpt deze problemen. Ons assortiment elektrisch verstelbare bureaus staan u toe om tijdens de werkuren constant in beweging te blijven. Door regelmatig de switch van staand naar zittend werken te maken verbetert u niet enkel uw houding op het werk maar ook uw bloedsomloop en stofwisseling.

Meyer Antwerp is één van de pioniers in Antwerpen op het vlak van staand werken. Met jarenlange ervaring binnen de branche voorzien we u van alle nodige expertise en advies om te verzekeren dat u de juiste keuzes maakt bij het inrichten van uw werkplaats.

 

Leer hier meer

 

  • Dynamiek
  • Ergonomie

Dynamiek introduceren op het werk

Door gebruik te maken van een elektrische verstelbare bureau introduceert u dynamiek in uw dagelijkse workflow. Met één druk op de knop kan u zo gemakkelijk de switch maken tussen staand en zittend werken.

Dynamisch werken berust op het vinden van de correcte balans. Het is volgens studies aangewezen om over het algemeen 10 minuten staand te werken na elk uur zittend werken. Zo gebruikt u al uw dagelijkse energie en voorkomt u ziektes en gezondheidsproblemen.

Dynamisch werken is ideaal werken

Een dynamische bureau ondersteunt meer dan alleen uw werkhouding. Met een zit-sta bureau brengt u positieve verandering in uw dagelijkse gewoontes. En door steeds de switch te maken tussen zittend en staand werken blijft u geconcentreerd en gefocust.

Ons aanbod verstelbare bureaus is gekozen en ontworpen met uw noden en budget in gedachten. We kiezen samen met u de beste optie om te verzekeren dat u gezond te werk kan gaan zonder dat uw portefeuille hieronder moet lijden.

Uw bureau ergonomisch instellen

Ergonomie berust op het welzijn van de werknemers. Ons gehele assortiment kantoormeubilair berust op dit concept. We verzekeren daarom dat uw verstelbare zit-sta bureau in al uw ergonomische noden zal voldoen.

Om uw zit-sta bureau ergonomisch in te stellen hoeft u enkel met het volgende rekening te houden:

  • Uw elleboog vormt een hoek van 90 graden tegenover uw bureau.
  • Uw armen rusten ten alle tijde naast uw lichaam.
  • Uw rug blijft steeds recht.

Ergonomie is werken aan welzijn

De aankoop van een verstelbare zit-sta bureau betekent meer dan het veranderen van uw werkhouding. Een zit-sta bureau bevordert ook ergonomisch welzijn op de werkplaats.

Door rekening te houden met de positie van uw bureau kan u meer comfortabel te werk gaan. Want met een ergonomische werkhouding voorkomt u rug-en nekklachten en verbeteren we zelfs onze werkattitude.

Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons

Copyright © 2020 Meyer Antwerp

Privacy Policy & Cookie Statement