Totaalinrichting van uw werkplaats

Zoekt u uw werkplaats (her)in te richten? Dan bent u bij Meyer Antwerp aan het juiste adres! Met jaren aan expertise in ergonomie en de beste leveranciers op de markt staan wij volledig tot uw beschikking. Samen met u richten we de werkplaats volledig in op maat van uw noden en wensen.

Een kantoor is meer dan bureaus en wat bureaustoelen. Het is de plaats waar collega’s dagelijks samenkomen om hun ideeën en inspanningen te tonen. De impact van de kantoorruimte op het welzijn en de motivatie van de werknemers is daarom niet te onderschatten.

Met onze hulp en kennis transformeren we uw bureau naar een werkplaats die niet alleen toekomt aan uw welzijn maar ook motivatie en de gezondheid verbetert!

Maak een afspraak voor advies of meer info

contacteer ons

Kantoorinrichting op maat

Meyer zet bij het inrichten van uw kantoor of thuiswerkplaats de focus op directe communicatie. Zoals reeds gezegd staan uw noden en wensen bij ons centraal. Voordat we enige plannen opmaken zitten we daarom ook graag persoonlijk met u samen om een duidelijk beeld te krijgen van uw verwachtingen.

Nadat we alle stappen binnen het project samen overlopen hebben, verdiepen we ons in het opmaken van het eerste ontwerp. Tijdens dit proces houden wij nauw contact met u. Alle keuzes quasi meubilair en inrichting worden in samenspraak gemaakt.

Pas nadat we zeker zijn dat het finale ontwerp volledig beantwoord aan uw verwachtingen gaan we tot actie over. U ontvangt dan van ons een toegepast voorstel dat elke stap van het project toelicht. Met u akkoord plannen we dan een datum in voor de installatie en totaalinrichting van uw werkplaats.

Bekijk ons assortiment meubilair voor inrichting

Ontdek hier meer

  • Meet & Inspire
  • Work & Relax
  • Practical Design
Bouwplatform

Meet & Inspire

Bouwplatform

Meet & Inspire

Bouwplatform

Meet & Inspire

BMW gregoir in jette

Work & Relax

BMW gregoir in jette

Work & Relax

BMW gregoir in jette

Work & Relax

BMW gregoir in jette

Work & Relax

November Five

Practical Design

November Five

Practical Design

Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons

Copyright © 2020 Meyer Antwerp

Privacy Policy & Cookie Statement