Expert in ergonomische bureaustoelen

Bij Meyer begrijpen we hoe belangrijk het behouden van  de juiste werkhouding is wanneer het aankomt op het welzijn van de individuele werknemer. Een ergonomische bureaustoel is daarbij onmisbaar om nek-en rugklachten te voorkomen en productiviteit op pijl te houden.

Het merendeel van onze werkdag spenderen we immers zittend achter onze bureau. Dit begint na lange werkuren niet alleen een impact op onze efficiëntie maar ook onze gezondheid te hebben.

U wordt hiervoor door Meyer voorzien van een uitgebreid assortiment topmerken voor thuiswerk en op kantoor. Onze ergonomische bureaustoelen zijn bijna allemaal beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen via onze webshop.

  • "Zitten is het nieuwe roken. We zorgen er daarom voor dat u op een ergonomische verantwoorde manier kan werken"

Belang van een ergonomische bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel is meer dan een comfortabele zitting. Het is een investering in langdurige gezondheid en productiviteit.

Het kiezen van de juist ergonomische bureaustoel is essentieel bij het inrichten van uw kantoor.
Meyer ondersteunt u bij deze keuze met onze jarenlange expertise op het vlak van ergonomie en totaalinrichting.

Geef nek-en rugklachten dus geen kans!
Ontdek ons assortiment bureaustoelen op onze webshop of kom meer te weten over hoe een goede ergonomische bureaustoel uw werkomgeving kan veranderen!

 

Ontdek meer

Ergonomisch zitten en werken

Het behouden van een correcte werkhouding tijdens lange werkdagen is niet altijd even gemakkelijk.
Meyer Antwerp biedt u daarom de keuze tussen onze selectie topmerken. Hierdoor bent u in alle mogelijke opties op vlak van ergonomisch comfort voorzien. Verstelbare armleuningen, hoogte instelbare zitting en volledige ondersteuning voor rug en zitvlak zijn slecht enige van de vele toegepaste technieken die ons assortiment kenmerken.

Al onze topmodellen zijn daarbij beschikbaar om te testen in onze showroom of bij up kantoor. Maak samen met ons een om te bekijken welke bureaustoel juist is voor u!

 

Contacteer ons

Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons

Copyright © 2020 Meyer Antwerp

Privacy Policy & Cookie Statement