Wij zijn Meyer,
dé kantoorkenners

en samen met jou gaan we voor de beste en meest efficiënte kantoorervaring. Van de meest comfortabele bureaustoel tot het zachtste papier voor het kleinste kamertje en alles daartussen.

Breed gamma aan kantoormeubilair- en accessoires

Snelle en betrouwbare levering

Ons enthousiaste team geeft advies op maat

Maatwerk en projectinrichting mogelijk

Benieuwd hoe we jouw kantoor beter en gezonder kunnen maken?
Vraag je gratis ergonomische check-up
Over Meyer Antwerp

Ons fanatieke team dompelt u onder in de wereld van de beste en de meest efficiënte kantoorervaring. Meyer voorziet kleine en grote bedrijven van allerlei kantoormateriaal en ondersteunende diensten. Dit alles op maat van uw noden en budget.

sinds 1786

Op de blog

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

“Van de kleinste gebruiksartikelen tot de totaalinrichting van ons nieuwe kantoor: Meyer staat ons sinds jaar en dag bij, als vaste partner, met strategisch en actiegericht advies. Een proactieve, gepassioneerde, solide en betrouwbare partij – met vinger aan de pols!”


Nikki Jacobs
November Five
Nikki Jacobs, NovemberFive

“Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke en snelle service. En als er al eens een probleempje is, is dat altijd bespreekbaar en vriendschappelijk op te lossen… We hebben al een paar keer samengewerkt met Meyer als leverancier van kantoormeubelen. Ook die service was onberispelijk en flexibel. De mensen van Meyer geven je het gevoel dat je télt als klant!”

Ingrid Geenen
ITC Rubis
Ingrid Geenen
Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons