Ergonomisch zitten

meer dan enkel kantoorartikelen

rnErgonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product, ruimte of werkplek zijn. Ergonomie zit vervat in ons dagelijks leven, en wordt steeds belangrijker op de werkvloer. Alles draait dus rond gezondheid. Dus ook in uw werkomgeving. En logisch ook: u spendeert op één na het meeste tijd op uw werk. Uw bed staat op plaats 1. Daar wilt u toch ook comfortabel in slapen?

BETERE WERKHOUDING, BETERE WERKRESULTATEN

rnErgonomen bevestigen dat het uiterst gezond is om 20 procent van de werktijd rechtop te staan. Vooral de afwisseling tussen verscheidene werkhoudingen is erg belangrijk. Dat is slechts één van vele tips die ergonomen te bieden hebben. Uit zo goed als elke studie blijkt, dat een goede werkhouding, leidt tot betere werkresultaten.

Ergonomische check-up

Wij zijn er dus alvast van overtuigd dat investeren in ergonomisch kantoormeubilair loont. Alvorens u de beslissing maakt, is het belangrijk dat u weet wat u precies nodig hebt. Daarom biedt Meyer een ergonomische check-up waarbij we kijken naar eventuele aanpassingen van uw meubilair. Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend. Zo weet u in ieder geval waar u staat. Of zit, natuurlijk.
Ja, ik wil een vrijblijvende check-up
Ergonomische check up door Meyer
Benieuwd hoe we jouw kantoor beter en gezonder kunnen maken?
Vraag je gratis ergonomische check-up
Op zoek naar kantoorartikelen aan scherpe prijzen?

Ontdek onze webshop met +18.000 artikelen

Naar de webshop
Op zoek naar advies rond kantoorinrichting?

Maak vrijblijvend
een afspraak

Contacteer ons