Uw vergaderingen in beeld(scherm)

10/01/2024

Meetings vormen de drijfveer achter de communicatie binnen het bedrijf. Dit zowel op vlak van interne als externe communicatie. In een meeting of vergadering kunnen we op een professionele manier tot een overeenkomst komen met alle betrokken partijen. Jezelf voorzien van de juiste tools helpt niet alleen bij het opmaken van een meeting maar helpt ook bij het behalen van resultaten.

Maar het inplannen en opzetten van meetings kan tijdrovend zijn, vooral als deze online plaatsvinden. Hoe meer mensen hieraan deelnemen hoe moeilijker het wordt om een goede verloop van de vergadering te garanderen. Maar welke tools hebben we nodig om zulke frustraties te voorkomen?

Met deze blogpost leggen we kort uit hoe een interactief vergaderscherm jouw meetings naar een hoger niveau tilt!

De visuele oplossing

Een beeldscherm in de vergaderzaal is handig om te presenteren en online meetings te houden. Dit weten meesten al. Toch is er zo veel meer waarvoor een scherm gebruikt kan worden binnen de vergaderzaal. Moderne interactieve schermen stellen je in staat om een volledige meeting te plannen, hosten en voorbereiden zonder enige andere tools te gebruiken.

Interactieve meeting displays binnen ons assortiment maken gebruik van een ingebouwd Android systeem. Simpel gezegd, een beeldscherm met alle mogelijkheden van een gsm. Apps zoals Teams, PowerPoint en Chrome laten je communiceren en presenteren zonder een laptop of pc. Je kan ook inloggen met je persoonlijke accounts zodat je meteen toegang hebt tot alle nodige documenten om de meeting te starten.

En dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe je deze schermen kan gebruiken. Bekijk online ons assortiment of contacteer ons om nog meer te weten te komen!

  Learn more   

https://meyer.be/wp-content/uploads/2024/01/Sharp-PNCD701-business-800x800-1-e1704882374104.png

Kansen en voordelen

Fysieke meetings op locatie worden steeds minder gedaan. We ontkennen nochtans niet het nut van deze meetings. Maar dit kost wel opnieuw tijd en geld om een gepast tijdstip te vinden en zich te verplaatsen.

Meetings via een interactief beeldscherm zorgen ervoor dat jouw meetings online kunnen gebeuren zonder dat je hierbij moet compenseren op vlak van persoonlijke interactie of efficiëntie. Applicaties en tools zorgen ervoor dat je alle nodige middelen binnen hand bereik hebt. Verder garandeert de grootte van het beeldscherm dat iedereen in de vergaderzaal (langs beide kanten) ten alle tijde zichtbaar is.

Het gebruiken van een interactief scherm verhoogt niet enkel de efficiëntie maar ook de productiviteit tijdens de meetings. Verbinden met het scherm via laptop kan draadloos met één klik op de knop. Daarbij kunnen andere deelnemers op enig moment het beeldscherm overnemen via de applicatie, of zelfs twee schermen tegelijk tonen.

https://meyer.be/wp-content/uploads/2024/01/CLO22_Conference_002-e1704883730101.png

Ons aanbod, uw keuze

Binnen ons assortiment bestaan er verschillende opties aan vergaderschermen. De juiste optie voor jouw vergaderruimte bepalen we a.d.h.v een aantal keyfactors die ons inzicht geven in welke behoeften we juist moeten voldoen. De belangrijkste zijn met name:

  • – Wat probeert men meestal te bereiken met de meetings
  • – De grote van de vergaderruimte en het team
  • – Frequentie en duurtijd van meetings
  • – De sector waarbinnen het bedrijf actief is
  • – Hoe vaak vinden meetings plaats online

 

Ontdek samen met ons hoe we jouw meetings verder kunnen optimaliseren.

  Contact us   

https://meyer.be/wp-content/uploads/2024/01/product-school-XZkk5xT8Xrk-unsplash-scaled-e1704448250704.jpg