Voordelen van een One Stop Shop

10/03/2023

Een One Stop Shop is een concept dat vele nog onbekend is.
Simpele vertaling hiervoor is een alles-in-één winkel. De organisatie beidt een breed aanbod bestaande uit meerdere producten en/of diensten, om de behoeften van de doelgroep optimaal in te vullen.

Meyer Antwerp zelf is het perfecte voorbeeld hiervan.
Wij proberen als One Stop Shop ervoor te zorgen dat u niets te kort komt op kantoor en op de werkvloer. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Sommige hiervan bent u mogelijk al gewaar, andere zullen u misschien verassen.

Meer efficiëntie

We willen van nature dat alles op de werkplaats zo efficiënt mogelijk verloopt. Het maken van bestellingen, voor zowel intern als externe doeleinden, is hier natuurlijk ook mee in betrokken.

Een One Stop Shop staat ons toe om alle nodige bestellingen op één locatie te maken. Zo hoeft men niet steeds opnieuw online opzoekwerk te doen naar de juiste leverancier. Met één simpele zoekopdracht wordt men meteen naar het juiste artikel gewezen.
Administratief zorgt dit ook voor minder zorgen. Aangezien meerdere bestellingen plots op één dezelfde webshop gebeuren wordt dit immers alleen maar gemakkelijker!

https://meyer.be/wp-content/uploads/2023/03/webexperience-kantoorartikelen-webshop-1200x800-1-e1678456459636.jpg

Kosten & tijd gespaard

Het centraliseren van uw aankopen via een One Stop Shop bespaart niet enkele kosten maar ook tijd bij het maken van een bestelling. De belangrijkste factor hierbij is het leveren van de bestelde goederen.

Wanneer men besteld bij een One Stop Shop zijn we vaak geneigd om meerdere artikelen in één bestelling te betrekken. Dit zorgt voor een groter totaalbedrag waardoor we de leveringskosten in meeste gevallen volledig kunnen laten wegvallen.

Daarbij, moet u bij het bestellen van meerdere artikelen maar éénmalig wachten op de levering.

https://meyer.be/wp-content/uploads/2023/03/Webexperience-2-e1678459295493.jpg

Centraal contactpunt

Werken met een One Stop Shop geeft u ook een centraal contactpunt voor alle zaken en problemen aangaande de betreffende diensten en producten.

U hoeft zo niet verder te zoeken dan uw eigen contactpersoon binnen het bedrijf voor al uw vragen en kwesties. Met één simpele mailing of bel wordt u meteen verder geholpen.

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over kantoorbenodigdheden of het (her)inrichten van uw kantoor? In dat geval wordt u door Meyer Antwerp volledig ontlast. Wij doen al het opzoekwerk voor u en presenteren u uiteindelijk met een offerte op maat.

Ontdek hier hoe en maak een afspraak!

https://meyer.be/wp-content/uploads/2021/08/Totaalinrichting-1-e1678460626324.jpg